HTML

Sikeres Magyarország

Friss topikok

Mi értelme ennek a rangsornak?

2013.06.04. 09:12 arbitrum

Van az úgy, hogy a tudomány teljesen értelmetlen dolgokat hoz létre. Ajánlani tudom ebben a témában a vizeletvisszatartás döntésre gyakorolt hatásának a tudományos vizsgálatát. Ugyanekkora eredmény az a lista is, ami kimutatta, hogy Ukrajna versenyképesebb ország nálunk.

Mit is jelenthet a versenyképesség egy cégnek? Képzett és szorgalmas munkaerőt, export lehetőségeket, minél alacsonyabb korrupciót, fejlett infrastruktúrát, vámuniót, sorolthatnánk még. Melyikben jobb Ukrajna Magyarországnál? Összességében mindezekben jobb Ukrajna Magyarországnál?

Aki így gondolja, az üzleteljen csak ott. De javasoljuk, hogy ők is nyissanak egy kis leányvállalatot itt, Magyarországon. Aztán csak figyeljenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr985336359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása